JKP GRАDSKO GROBLjE

doo BIJELjINА

Novosti

slika

PREDMET: Počela sa radom prodavnica pogrebne opreme na Novom gradskom groblju

 

Od svoga osnivanja 2015. godine JKP „Gradsko groblje“ DOO Bijeljina nastoji da radi predano i savjesno, te da se prepoznaje po visoko nivou lične odgovornosti i profesonlaizma u radu, što je i osnovna misija ovog Preduzeća.

 

Pogrebna djealtnost je osnovna kojom se ovo Preduzeće bavi. S obzirom da je groblje od javnog interesa svih građana, JKP „Gradsko groblje“ DOO Bijeljina nastoji da efikasno i trajno vrši obavljanje djelatnosti, a u skladu sa usvojenim standardima, radi urednog zadovoljavanja potreba korisnika proizvoda i usluga OVOG Preduzeća.

 

Preduzeće nastoji da u pogrebnoj djelatnosti bude vodeće u regionu i šire, te s tim ciljem uvijek radi na poboljšanju i unapređenju svojih usluga. S tim u  vezi želimo da obavjestimo  javnost na području Grada Bijeljine, da je  u ponedeljak, 12.08.2019. godine počela sa radom prodavnica pogrebne opreme u okviru cvijećare broj 1 na Novom gradskom groblju na lokaciji Hase-Brijesnica.

 

U svom asortimanu JKP „Gradsko groblje“ DOO Bijeljina nudi po najpovoljnijim cijenama u gradu: kovčege, sarkofage, polusarkofage, krstove, tekstil za opremanje kovčega i svu prateću opremu za dostojanstven ispraćaj najmilijih na vječno počivanje.

Pored svega navedenog JKP „Gradsko groblje“ DOO Bijeljina nudi i veliki izbor cvijetnih aranžmana od prirodnog i vještačkog cvijeća.

 

Takođe, ovom prilikom želimo da obavjestimo sve korisnike Fond-a PIO Republike Srpske, o pogodnostima kupovine pogrebne opreme kao i  grobnih mjesta na rate, gdje uz ličnu kartu i poslednji ček od penzije zavrašvaju cijeli pstupak.

 

Sve informacije možete dobiti na brojeve telefona:066/881-888 i 055/490-445

 

S poštovanjem, Uprava JKP „Gradsko groblje“ DOO Bijeljina.

 

 

 

 

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Obavještenje o radnom vremenu za 1,2 i 9 Maj 2019. godine
0.25 MB
Obavještenje o radnom vremenu za Vaskršnje praznike
0.24 MB
Odluka o radnom vremenu od 04.01.2019.godine
0.3 MB
Obavještenje o radnom vremenu za 1,2 i 9 Maj
0.25 MB
Obavještenje o radnom vremenu za Vaskršnje praznike
0.01 MB
Odluka o o pristupanju postupku javne nabavke usluga - Usluge za osiguranje stvari od odgovornosti iz djelatnosti
0.37 MB
Obavještenje za Udruženje penzionera - Bijeljina
0.19 MB
Obavještenje o neobavljanju sahrana na Veliki petak i Vaskrs
0.17 MB
Odluka o neradnom danu
0.19 MB
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika