ЈКП ГРАДСКО ГРОБЉЕ

доо БИЈЕЉИНА

Новости

slika

 

Дана 12. децембра 2014. године, уписано је у судски регистар  Јавно комунално предузеће „Градско гробље“ д.о.о.  Бијељина,  на основу Oдлуке  о оснивању Јавног комуналног предузећа „Градско гробље“ д.о.о. Бијељина Скупштине Града Бијељина број: 01-022-91/14 од 13. новембра 2014. године, као самостално предузеће и правни наследник А.Д. „Комуналац“ Бијељина у области обављања погребних и припадајућих дјелатности.

Скупштина Града Бијељина  на сједници одржаној 27. маја 2015. године доноси Одлуку о гробљима и погребној дјелатности на подручју града Бијељина којом су дефинисана сва битна питања од значаја за управљање гробљима и вршење погребне дјелатности на подручју Града Бијељина.

Сједиште фирме првобитно је регистровано у ул. Николе Тесле бр. 6, измјена сједишта је извршена накнадно, што је Скупштина Града и усвојила у Одлуци о измјени одлуке  о оснивању ЈКП „Градско гробље“ д.о.о. Бијељина, дана 27. маја 2015. године. Оснивач Предузећа је Град Бијељина.

Предузеће je у складу са Споразумом о уређењу међусобних односа између АД „Комуналац“ Бијељина и ЈКП „Градско гробље“ д.о.о. Бијељина  почело самостално са остваривањем прихода од 05.08.2015.  године.

slika
slika

ПРЕДМЕТ: Почела са радом продавница погребне опреме на Новом градском гробљу

 

Од свога оснивања 2015. године ЈКП „Градско гробље“ ДОО Бијељина настоји да ради предано и савјесно, те да се препознаје по високо нивоу личне одговорности и професонлаизма у раду, што је и основна мисија овог Предузећа.

 

Погребна дјеалтност је основна којом се ово Предузеће бави. С обзиром да је гробље од јавног интереса свих грађана, ЈКП „Градско гробље“ ДОО Бијељина настоји да ефикасно и трајно врши обављање дјелатности, а у складу са усвојеним стандардима, ради уредног задовољавања потреба корисника производа и услуга ОВОГ Предузећа.

 

Предузеће настоји да у погребној дјелатности буде водеће у региону и шире, те с тим циљем увијек ради на побољшању и унапређењу својих услуга. С тим у  вези желимо да обавјестимо  јавност на подручју Града Бијељине, да је  у понедељак, 12.08.2019. године почела са радом продавница погребне опреме у оквиру цвијећаре број 1 на Новом градском гробљу на локацији Хасе-Бријесница.

 

У свом асортиману ЈКП „Градско гробље“ ДОО Бијељина нуди по најповољнијим цијенама у граду: ковчеге, саркофаге, полусаркофаге, крстове, текстил за опремање ковчега и сву пратећу опрему за достојанствен испраћај најмилијих на вјечно почивање.

Поред свега наведеног ЈКП „Градско гробље“ ДОО Бијељина нуди и велики избор цвијетних аранжмана од природног и вјештачког цвијећа.

 

Такође, овом приликом желимо да обавјестимо све кориснике Фонд-а ПИО Републике Српске, о погодностима куповине погребне опреме као и  гробних мјеста на рате, гдје уз личну карту и последњи чек од пензије заврашвају цијели пступак.

 

Све информације можете добити на бројеве телефона:066/881-888 и 055/490-445

 

С поштовањем, Управа ЈКП „Градско гробље“ ДОО Бијељина.

 

 

 

 

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Одлука
0.2 MB